https://yle.fi/uutiset/3-11118827 

Mielipiteeni Viron sisäministerin Mart Helmen rajuihin mielipiteisiin Suomen uuteen pääministeriin Sanna Mariniin on se, että asiat joita hän sanoi olivat hieman liioiteltuja ja tylyjä. Esimerkiksi hän kertoo Marinin olevan koulututtamaton myyjätyttö ja kertoo hallitukseen päässeitä katuaktivisteista ja koulututtamattomista ihmisistä. 

 En toki kiellä sitä, etteikö hänen väitteillään ole perää mutta noin rajuja mielipiteitä ei kannattaisi ainakaan omasta mielestä sanoa julkisesti. Olen varsinkin samaa mieltä hänen kanssaan hallitukseen päässeitä einiin “tärkeistä” ihmisistä 

Oma mielipiteeni siitä, että Marin on suomen pääministeri on se, että yksinkertaisesti hänen ei pitäisi olla pääministeri. Perustelen tätä hänen käsittämättömien tavoitteiden asettamisesta, jotka eivät pystyisi ikinä tapahtumaan esimerkiksi tämä sähköauto systeemi, jossa bensa ja diesel autot tulisi kieltää ja suomessa saisi ajaa vain sähköautolla. Minusta hän ei vain ole sopiva pääministeriksi. 

Mutta vaikka minulla olisikin vahvoja poliittisia mielipiteitä miettisin ainakin kaksi kertaa, että kannattaako niitä julkaista noin vaikutusvaltaisesta asemasta missä esimerkiksi Mart Helme on.