On hienoa että Marin valittiin, saadaan vihdoin nuorempia kasvoja eduskuntaan, niin kuin uutisessa mainitaan Marin on Suomen historian nuorin pääministeri. Marin on totisesti paikan ansainnut ja toivottavasti tulee siinä pysymään kauemmin kuin edellinen pääministerimme Rinne. Uskon että Marin tulee tulevaisuudessa tekemään hyviä päätöksiä joilla saamme Suomea eteenpäin. On arvostettavaa, että täällä Suomessa niinkin nuori kuin 34 vuotias voidaan valita pääministeriksi.

Olisihan Antti Lindtmankin varmasti asiansa osannut, mutta on hienoa että hallitukseen saadaan enemmän naispuolisia henkilöitä. Suomen hallituksessa on tällä hetkellä noin saman verran miehiä ja naisia, ja Suomi voi nyt toimia esimerkkinä tasa-arvoisena maana.

Sosiaalidemokraattien seuraavassa puoluekokouksessa kesäkuussa Marin tullaan myös luultavasti valitsemaan SDP:n uudeksi puheenjohtajaksi, entinen puheenjohtaja oli Rinne. Marinin tilalle liikenne- ja viestintäministeriksi siirtyy Timo Harakka jonka uskon hoitavan asiansa vähintään yhtä hyvin kuin Marin.

 

https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/sanna-marinista-on-tulossa-uusi-paaministeri-marin-voitti-aanestyksessa-antti-lindtmanin-taparasti/831706/