Uutisessa kerrotaan että hallitus haluaa tuoda naiset ja lapset Suomeen turvaan al-Holin leiriltä, ja että on myös erimielisyyksiä siitä että onko tämä hyvä idea vai ei.  Minun mielipiteeni tästä asiasta on se, että lapset pitäisi ainakin tuoda Suomeen turvaan, mutta aikuiset ja nuoret sitten saattavat olla sitten eri tapaus. 

Nuorista lapsista ei ole minkäänlaista uhkaa Suomelle, mutta vanhemmat leiriläiset saattavat olla Isisin toimesta aivopestyjä ääri islamistiseen ideologiaan ja yrittää tehdä esimerkiksi terroristi iskun Suomessa. Voisi kuitenkin hyvinkin olla, että kaikki tai ainakin suurin osa heistä on hyviä ihmisiä ja pystyvät muotoutumaan Suomen yhteiskuntaan, mutta pahalle on aina mahdollisuus, kun kyse on kuitenkin useita vuosia Isisin alueilla eläneistä ihmisistä. Joten mielestäni heitä pitäisi haastatella tai ainakin tarkistaa heidän taustansa, ennen kuin heidät päästetään sisään, ja jos he pääsevät sisään, täytyisi heille tarjota koulutusta ja opettaa kuinka suomalainen yhteiskunta toimii ja kuinka olla aktiivinen osa sitä. 

Eli mielestäni lapset täytyisi saada Suomeen turvaan, mutta aikuisia varten tarvitaan erilaisia toimenpiteitä, jotta voitaisiin varmistaa ettei heistä ole uhkaa Suomelle ja suomalaisille.